VBRO

Rene Becker lanceert nieuwe single GAPPIE

René Becker komt met zijn nieuwste single Gappie op hét juiste moment. In tijden dat veel mensen onzeker zijn over de toekomst heb je iemand nodig met wie je jouw gevoel kunt delen.

Iedereen kent wel een Gappie (vriend) die ook niet perfect is, maar er altijd voor jou is. Het delen van geluk en verdriet is de basis voor een eeuwig durende vriendschap. Sla een arm om elkaars nek en proost op deze vriendschap. De tekst van deze muzikale boodschap heeft René grotendeels zelf geschreven en is redelijk autobiografisch te noemen.

Bij het schrijven van dit feestnummer is René geïnspireerd door oud-songfestivalwinnares Nicole. In de Mastersound Studio is het idee tot een geheel uptempo feestuitvoering geproduceerd met medewerking van Niels Lingbeek en Eveline van Wijk (backing vocals).

In de aanloop naar het ‘Oranjegevoel’ (WK voetbal), Carnaval en vele gezellige (tent) feesten mag Gappie niet ontbreken op ieders favoriete playlist. Met deze sportieve zanger van o.a. Als een Komeet wordt ieder feest onvergetelijk. Proost GAPPIE. Zet GAPPIE in jouw playlist of ontvang deze als mp3 gratis.

Spotify: https://open.spotify.com/album/5NxJYJEG5lzYRfeoY47eJU
Deezer: https://deezer.page.link/SUUmqutByDZsi5iZA
Apple Music: https://music.apple.com/nl/album/gappie-single/1652759173

Voor info of boekingen info@renebecker.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat