VBRO

René le Blanc reikt bijzondere award uit aan Johan Vlemmix

Afgelopen zaterdag kreeg Johan Vlemmix uit handen van René le Blanc een award uitgereikt i.v.m. z’n 175ste plaat die hij uitbracht. In dit geval betrof het de duetsingle ‘Duurt het jou ook te lang‘ die Johan samen opnam met Marja. Voor Johan was de uitreiking een grote verrassing. Hij had René wel zien lopen, maar dacht dat Mister le Blanc alleen voor de opnames van Thuis in Holland naar Nijkerk was gekomen. Johan keek raar op toen de Crazy Accordeons het nummer instrumentaal ten gehore brachten. Even later werd hij door René gevraagd om naar voren te komen om de award in ontvangst te nemen. ‘Toevallig’ was zowel de landelijke- als de regionale pers aanwezig om alles vast te leggen.

Thuis in Holland organiseerde in samenwerking met Rood-Hit-Blauw-Producties uit Nijkerk een speciale dag die in het teken stond van showflitsopnames. Naast artiesten uit de Rood-Hit-Blauw stal kregen ook andere partijen een uitnodiging om artiesten aan te melden. In totaal ontvingen we 24 artiesten waaronder een groot deel van de ‘Ik geloof in mij artiesten. Johan Kettenburg kon niet komen omdat hij in quarantaine moest en Martin van Doorn was verhinderd vanwege andere verplichtingen. Rutger van Barneveld liet het afweten omdat hij ‘ineens’ naar de studio moest voor de opnames van zijn album. Het was overigens de tweede keer dat Rutger verstek liet gaan.

Vanwege het grote succes hebben we besloten om door te gaan met het organiseren van dit soort dagen. Binnenkort maken we een aantal data bekend. De uitnodigingen worden verstuurd naar de betere ‘pluggers’ en platenmaatschappijen. Zij kunnen dan een selectie maken welke artiest iets leuks te melden heeft.

Op ons YouTube kanaal Thuis in Holland staan inmiddels alle interviews. Als je dan toch kijkt, abonneer je dan gratis op dit kanaal.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat