VBRO

Ri-Style presenteert ALS MUREN KONDEN PRATEN

De nieuwe single van Ri-Style (Richard Sprokkereef) heet, Als muren konden praten. Een stevige en catchy pop-rock-track met de hang naar de jaren 80 die wellicht een beetje doet denken aan de gloriejaren van Borsato. Niet zo vreemd want op dit nummer is Arnold van Dongen te horen die de gitaar solo voor zijn rekening neemt en in het verleden ook op veel platen van Marco te horen was.

“Als muren konden praten” vertelt het verhaal over het einde van een relatie en heeft een lekkere sound meegekregen waarbij je niet stil kunt zitten en wel mee móet zingen. Richard heeft een mooie club mensen om zich heen weten te verzamelen. Zo werkte o.a. ook de muzikanten van Frank Boeijen en Stef Bos mee en tekende Ton Snijders (één van de mensen achter Liesbeth List) voor de muziek.

Door het zonnige en catchy refrein heeft het nummer inmiddels “de-WHO-HOW-song” als sub-titel meegekregen en zal (hopelijk) aanstekelijk werken bij het grote publiek. Ri-Style is er klaar voor om de podia in Nederland te bestijgen. Ben jij klaar om muren te laten praten?

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat