VBRO

Ricardo Stienstra vervolgt succesvolle muzikale start met uptempo single ALS IK DANS MET JOU

Ricardo Stienstra was eigenlijk van plan om pas in 2023 de opvolger van zijn debuutsingle Mooier dan de mooiste uit te brengen. Vanwege de enorme positieve reacties op deze plaat nam hij contact op met dezelfde mensen die hem met zijn eerste single goed op weg hadden geholpen. Naast tekstschrijver Hans Louws, opnamestudio Sonic Solutions, cameraman Ron Schmid maakt ook Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw deel uit van dit team. Vooral over de commuciatie is Ricardo zeer tevreden. Hij heeft het gevoel dat hij serieus genomen wordt en maakt gebruik van alle tips die hij heeft meegekregen van deze oude rotten uit het vak.

Ricardo: Het stijltje van m’n allereerste single die eind december 2021 het levenslicht zag beviel mij goed. Ik had nooit verwacht dat deze single zoveel airplay op zou leveren. Daarnaast is het aantal volgers op mijn Facebookpagina fors gegroeid. Dat is dan ook precies de reden om weer van me te laten horen. In een telefonisch gesprek met Hans Louws gaf ik aan dat ik een nummer over de liefde wilde hebben. Het moest dansbaar zijn zodat de dames mooi met hun heupen heen en weer kunnen swingen. Bij Sonic Solutions vroeg ik of het mogelijk was om een Spaans gitaartje toe te voegen aan de productie. Ook dat is gelukt. Al met al ben ik zeer tevreden over het eindresultaat, glundert Ricardo.

Bij zo’n vrolijke nazomerplaat hoort natuurlijk ook een bijpassende clip met een mooie dame die helemaal losgaat. Hiervoor werd Sabrina Heesbeen ingehuurd. Zij is, als dochter van Karin Heesbeen (Alkmaars Showballet), één van de populairste figuranten in de rol van danseres. De beelden zijn overigens geschoten in Alkmaar.

Qua optredens gaat het voor Ricardo de goede kant op. In het begin was hij voonamelijk zichtbaar in de omgeving van Beverwijk, maar inmiddels hebben Brabantse uitbaters hem ook gevonden. Een groot deel van de liedjes die hij nu nog op het podium vertolkt zijn nummers van oa. Django Wagner en Robert Pater. Laatsgenoemde blijkt overigens ook nog een ver familielid te zijn. Als Ricardo het over een tijdje net zo ver heeft geschopt als hem is zijn missie geslaagd!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat