VBRO

Richard Craane brengt Kerstalbum uit en is druk met de verkoop van z’n fan sjaaltjes

Op het werk noemen ze Richard Craane de ‘Zingende order picker’. In het magazijn van een bedrijf in feestartikelen voelt de 40 jarige zanger uit Beverwijk zich als een vis in het water. Ruim 20 jaar geleden begon voor hem z’n passie gestalte ‘zingen’ te krijgen. De vuurdoop vond plaats op een bruiloft en sindsdien is hij niet meer te stoppen.

In de afgelopen jaren had hij al een aantal door Frank te Hennepe geproduceerde Kerstliedjes gelanceerd. Omdat Richard z’n zinnen had gezet om een Kerstalbum uit te brengen dook hij wederom de studio van FH Produkties in om 2 splinternieuwe liedjes in te zingen. De teller staat daarmee op 6 gezellige tracks voor onder de Kerstboom. Op YouTube staan ook enkele clips die hij hierbij heeft opgenomen. Het album ‘Miljoenen sterren’ is oa. te bestellen bij Bol.com en Amazon. Daarnaast kun je Richard ook een PB sturen via Facebook.

In 2021 heeft Richard wederom grootse plannen. Hij werkt dan langzaam toe naar een nieuw Nederlandstalig album. De onlangs verschenen singles ‘Zij heet Sophie’ en ‘Ik heb gen zin om naar huis te gaan’ zullen in ieder geval daarop geplaatst worden.

Als je Richard op Facebook volgt zie je dat hij druk is met het versturen van z’n fan-sjaaltjes. Voor de gein had hij er een aantal laten maken en die gaan voor € 10.00 als broodjes over de toonbank. Ook deze zijn te bestellen via een PB op Facebook ( https://www.facebook.com/richard.craane.5

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat