VBRO

Rob Zorn luidt met BERE BERE KOUD ijskoude winter in

Na de megazomerhit ‘Bloedje Bloedje Heet’ kon Rob Zorn het niet laten een tegenhanger te maken in de vorm van ‘Bere Bere Koud’. Na een goed gesprek met componist en tekstschrijver Pascal de Vormer ontstond deze waardige opvolger van de hitsingle die zelfs in de eerste week van december nog in de RADIONL Top 30 staat. Het feit dat Rob zelf ook wat leuke aanpassingen maakte aan het nummer en de deurwaarder er weer inschreef, resulteert in een bere bere gezellige wintersingle.

De productie en arrangementen worden opnieuw verzorgd door Manfred Jongenelis. Maurice Edelenbosch van UltimateDisk is weer verantwoordelijk voor de release en RTV-promotie.

Als we de weersvoorspellingen moeten geloven, wordt dit de koudste winter van de eeuw. Dit supergezellige en humorvolle liedje brengt in ieder geval al een heerlijk winters gevoel naar boven. ‘De titel van de single is ‘Bere Bere Koud’, maar als je goed luistert naar de tekst, wordt deze winter uiteindelijk toch nog ‘bloedje bloedje heet’, aldus de altijd positieve Zorn.

Speciaal voor zijn fans bevat deze single ook de B-kant ‘Met tranen in je ogen ben je blind’, een liedje van Tony van Boxtel. Rob zong dit nummer een aantal maal met veel passie en gevoel live op Facebook en kreeg zoveel positieve reacties, dat hij dit beslist als 2e nummer op de single wilde. Wederom is deze single gesponsord door: www.piscinarobots.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat