VBRO

Robert Sand presenteert ritmische single EEN REDEN OM WEER OP TE STAAN

Zanger / Entertainer Robert Sand en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw besloten onlangs om te gaan samenwerken. Na een goed gesprek bleek dat er vanuit beide partijen voldoende draagvlak was om deze stap te zetten. De aanleiding van Robert om met Ronald het gesprek aan te gaan had alles te maken met zijn nieuwe feestsingle Een reden om weer op te staan. Deze is net zoals zijn twee voorgangers Waar doen we het anders voor en Het is wat het is geschreven door Pascal de Vormer. Ook qua opnamestudio is er niets veranderd. Het productieteam van Sonic Solutions stond wederom garant voor een kwalitatief hoog aangeschreven single

De zanger uit Alphen ad Rijn, die als motto Begin de dag met een lach heeft vond z’n debuutsingle qua muziekstijl toch iets beter bij hem passen dan de opvolger. Ik ben een echte feestartiest. We moeten van elke dag een feestje maken, want we leven maar een keer. Pascal de Vormer kreeg de boodschap mee om gezellig feestnummer te schrijven waarbij het publiek niet kan blijven stilzitten. Het liefst zie ik iedereen bewegen in de zaal. Sonic Solutions heeft er vervolgens een heerlijk sausje overheen gegoten, waar ik echt heel blij mee ben, meent Robert die ook benieuwd is naar de deuren die Rood-Hit-Blauw produkties voor hem kan openen.

Ronald Visch is van menig dat Robert Sand een welkome uitbreiding is aan zijn artiestenstal die ondertussen bestaat uit een groot aantal entertainers die voor tal van feesten en evenementen inzetbaar zijn.

De CDsingle Een reden om weer op te staan is vanaf 15 juni 2022 verkrijgbaar. De videoclip opgenomen in Alphen a.d. Rijn door Thijs Aldenzee van Cannonball zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Advertentie


VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat