VBRO

Robert van Hemert grote winnaar van SBS6 talentenjacht De Hollandse Nieuwe en brengt single HET LAATSTE HUIS uit

Robert van Hemert heeft de finale van de SBS6 serie De Hollandse Nieuwe gewonnen, waarin Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en René Froger de afgelopen weken het hele land door reisden op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland.

In de laatste uitzending won Robert zaterdagavond van de drie andere finalisten. In de finale zong hij Het Laatste Huis van Jason Bouwman, welke dezelfde avond als single is uitgebracht. Daarnaast zong Robert samen in duet met Samantha Steenwijk Ik Meen ‘T en Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken van Tino Martin. De jury sprak lovende woorden over zijn optredens en bekroonden hem dan ook als dé nieuwe volkszanger van Nederland.

De 29-jarige schilder uit Leiden heeft de ambitie om van zingen zijn werk te maken. Hij kon het dan ook niet geloven toen hij werd aangekondigd als de winnaar van de talentenjacht. Dit was iets waar ik alleen maar van durfde te dromen, en kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik ook echt heb gewonnen. Ik heb een mooi team en fijne mensen om mij heen en ik kijk ontzettend uit naar al het moois wat mij de komende tijd te wachten staat, aldus Robert.

Als winnaar mag Robert optreden bij De Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA en wordt hij een jaar lang gesteund door RADIONL. Zijn versie van Het Laatste Huis is als single uitgebracht en vanaf nu op de bekende muziekkanalen te beluisteren en op YouTube te bekijken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat