VBRO

Robert van Hemert knalt door met WE GAAN ALS EEN RAKET

De titel van de nieuwe single die Robert van Hemert uitbrengt bij Cornelis Music kun je vergelijken met een kostuum dat op maat gemaakt is. We Gaan Als Een Raket bevat niet alleen een tekst die aangeeft hoe Robert in het leven staat, maar slaat ook zeker op zijn muzikale carrière die na het winnen van de SBS6 serie De Hollandse Nieuwe compleet is veranderd. Als dé nieuwe volkszanger van Nederland boekt hij het éne succes na het andere. Met zijn in juli gelanceerde hit Als Ik Huil die afgelopen september verscheen liet hij al horen en zien dat dit nog maar het begin is van een nieuw tijdperk waarin hij terecht is gekomen.

Naast de prijs om een jaar lang gesteund te worden door een groot Nederlandstalig radiostation mocht de uit Leiden afkomstige zanger ook optreden bij Toppers in Concert en is hij op 17 december te gast bij het Mega Piraten Festijn in Arnhem.

Robert: Het gevoel dat ik afgelopen weekend kreeg bij de optredens in de Johan Cruijff ArenA is ongekend. Een stadion dat vol zit met vrolijke mensen die luidkeels meezingen, geeft een enorme kick. Daar doe je het allemaal voor. Momenteel zijn we druk bezig met het creëren van een eigen sound en dat lukt aardig. Uptempo ligt mij goed en eigenlijk wil ik wel in die richting blijven. Samen met twee nieuwe” jongens in het vak, Jurian More en Jay van Leeuwen, kwam We Gaan Als Een Raket tot stand. Tijdens een studiosessie heb ik mijn eigen ideeën ingebracht en heb ik ook meegeschreven. De vrijheid die ik krijg om met mijn eigen muziek bezig te zijn pak ik met beide handen aan. Er gaan nog zoveel leuke dingen komen. Ik ben echt heel blij dat het team, waarmee ik nu samenwerk, mij die speelruimte geeft.

De single We Gaan Als Een Raket verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 25 november 2022 te streamen via de bekende platforms waaronder https://cornelismusic.ffm.to/wegaanalseenraket. De videoclip, opgenomen door Karl Kaspers. is te bewonderen op YouTube

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat