VBRO

Robert van Hemert raakt wederom gevoelige snaar

Na zijn winst in het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe heeft Robert van Hemert niet stilgezeten. Onlangs dook Robert met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in om aan nieuwe muziek te werken, waar al snel Als Ik Huil uitkwam. De opvolger van Het Laatste Huis is wederom een krachtig en gevoelig nummer waarbij Robert zijn stem volledig tot zijn recht komt.

“De weken na de winst van De Hollandse Nieuwe waren zo onwerkelijk. Ik heb zoveel geweldige reacties gekregen en nog steeds krijg ik dagelijks lieve berichten van kijkers en mensen die de afgelopen tijd mijn muziek hebben ontdekt. Ik kan dan ook niet wachten om deze nieuwe single uit te brengen, want dit nummer past echt bij mij en ik ben er ontzettend trots op. Hopelijk voelen de luisteraars dit ook.”

De 29-jarige schilder uit Leiden won onlangs de finale van de SBS6 talentenjacht De Hollandse Nieuwe, eaarin Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en René Froger op zoek gingen naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Sindsdien staat Robert ieder weekend door het hele land te zingen en heeft hij al meerdere malen tijdens de show van Jeroen van der Boom opgetreden, onder andere bij De Amsterdamse Zomer en bij het Zomerfestival IJmuiden. Daarnaast heeft Robert als winnaar van ‘De Hollandse Nieuwe’ nog een aantal bijzondere optredens in het verschiet, onder andere bij De Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA.

Robert van Hemert zijn nieuwe single Als Ik Huil is vanaf vandaag, 9 september te beluisteren op de bekende streamingplatformen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat