VBRO

Robert van Hemert tekent contract bij Cornelis Music en presenteert nieuwe single IK WIL ALLEEN MAAR JOU

Het contract dat Robert van Hemert onlangs tekende met Cornelis Music kan voor hem verstrekkende gevolgen hebben. Robert is ontzettend blij dat Robby Langendorff en Bob Vos van dit toonaangevende platenlabel hun uiterste best gaan doen om hem op de kaart te zetten. Er zijn plannen gemaakt om regelmatig nieuwe singles uit te brengen. De eerste release van Robert bij Cornelis Music is ‘Ik wil alleen maar jou’.

Voor deze productie zijn oa. Billy Dans en Hans van Vondelen verantwoordelijk. ‘Ik werk nu al een tijdje met hen samen en dat bevalt mij ontzettend goed. Ze nemen de tijd en proberen altijd het onderste uit de kan te halen. Mijn goede vriend Wesley Klein spoorde mij aan om eens goed naar een Spaans liedje te luisteren. Hij vertelde me, dat als ik dit als voorbeeld zou nemen, er iets aparts kon ontstaan. Met dat idee ben ik naar Billy Dans en Oliver De La Rosa gegaan. We hebben het nummer een paar keer beluisterd en uiteindelijk een eigen draai aan weten te geven. Wesley, Billy en Oliver hebben vervolgens een tekst geschreven die over de liefde gaat omdat daar de mooiste dingen uit kunnen ontstaan. De eind mix is gemaakt door Hans van Vondelen.

Muzikaal gezien is het een mix van Wesley Klein, Emma Heesters en Rolf Sanchez. Die stijl is nieuw in Nederland en misschien is dat wel de kant waarvoor we in de toekomst gaan kiezen. Ik ben er in ieder geval heel content mee’, glundert Robert.

‘Ik wil alleen maar jou’ is vanaf 1 oktober 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip is opgenomen door Thijs Aldenzee (Cannonball Media).

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat