VBRO

Rocky Pauw lanceert JIJ BENT ALS DE ZON

Als Rocky Pauw net zoveel aandacht krijgt met zijn nieuwe single Jij bent als de zon als de voorganger Besame Mucho is hij een zeer tevreden mens. Naast zijn producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio regelt promotor Dennis van de Kraan dat hij in geheel Nederland uitgenodigd wordt bij zowel radio- als tv-programma’s. De kans is erg groot dat de geschiedenis zich gaat herhalen met deze verfrissende cover van René Schuurmans. De keuze om juist deze plaat nieuw leven in te blazen heeft te maken met het feit dat het niet één van zijn meest herkenbare plaatjes is. Een moderne versie zou volgens Rocky niet misstaan.

Rocky: Ik was op zoek naar een nieuwe single en ben van mening dat een cover uitbrengen voor mij de beste keus is. Vooral de tekst die gaat over een mooi dame gaat sprak mij erg aan. Frank heeft er een gezellige meezinger van gemaakt. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Ik werk ondertussen al ruim 10 jaar met hem samen en er is een klik van beide kanten. Ik kan het niet alleen en Frank ook niet. Met andere woorden…..de connectie die wij hebben zorgt uiteindelijk voor een kwalitatief hoogstaand product. Waarom zou ik dan gaan switchen…

De single Jij bent als de zon is vanaf 26 oktober 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van Rocky Pauw.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat