VBRO

Romy Monteiro zingt titelsong HOLDING ON voor Britt Dekkers Silverstar

Vandaag is de nieuwe single ‘Holding On’ van Romy Monteiro samen met Soulvation en Dr.Mason verschenen. Het is de titelsong van Britt Dekkers ‘Silverstar’ met o.a. ook rollen voor Juvat Westendorp, Wendy Ruijfrok, Eliyha Altena, Bo Maerten, Anneke Blok, Noah de Nooij en Bart Klever.

‘Holding On’ is vanaf vandaag beschikbaar via alle bekende kanalen. Samen met Silverstar heeft Romy een prachtige videoclip geschoten, geregisseerd door Bob van der Put. Bekijk hem nu via deze link of hieronder!  

Over SILVERSTAR
Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen?  Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur. 

Over de makers
Silverstar is, net als Whitestar, ontstaan uit een idee van Britt Dekker. De regie van Silverstar is in handen van Diede in ’t Veld (Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, Mees Kees de serie) en het scenario is geschreven door Michiel Peereboom (Project Gio, De film van Dylan Haegens). Silverstar wordt geproduceerd door 2CFILM en Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 15 december 2021 in de bioscopen. De productie komt tot stand met bijdragen van de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.  De trailer is te bekijken via deze link.
   

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat