VBRO

Ron Davis slaat nieuwe weg in

Via Facebook kwam de Vlaamse zanger Ron Davis in contact met Tim Hemme die een advertentie had geplaatst om voor een betaalbare prijs een compleet pakket af te nemen voor een single release. Dat sprak Ron wel aan en nam contact op met Tim die in Zwartemeer gevestigd is. ‘Ik vertelde tegen hem dat ik in 2015 ben gestart met pianoles. Daarna ben ik zangles gaan volgen om me verder te ontplooien in de muziekwereld. Inmiddels heb ik een viertal Nederlandstalige singles uitgebracht en gaf aan dat ik me meer wilde gaan richten op Nederland. Tim liet mij een demo horen van een schlagerliedje, waarvan de tekst was geschreven door Angela Radtke. Dat sprak me erg aan. Ik heb akkoord gegeven en het geheel is in Studio ‘Het Atelier’ te Weideveen opgenomen’, onthult Ron.

Het betreft het nummer ‘Dansen op het strand’. Het gaat over het bezoeken van het favoriete eiland in de zon waar ooit de liefde begon. De beelden van de toepasselijke clip zijn geschoten door RTV Mediaproductie o.l.v. Robert Vegt.

Ron heeft al aangegeven dat hij in september wederom de studio in wil duiken voor een vervolgsingle. Het zou zo maar kunnen zijn dat er weer gekozen wordt voor een schlagernummer, maar het is ook niet ondenkbaar dat het een luisterliedje wordt.

Surf voor meer info naar: https://www.rondavis.be/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat