VBRO

Roxeanne Hazes zet haar schrijftalent in voor sinterklaasboek

Roxeanne Hazes is de tweede schrijfster in het rijtje voor de 17e editie van het sinterklaasboek. Sint wordt drummer is voor Roxeanne Hazes het eerste kinderboek in haar carrière. De derde schrijver van het trio zal in een later stadium bekend worden gemaakt. De sinterklaasboekenreeks komt dit jaar voor de 17e keer, in opdracht van Unilever, bij de supermarkten PLUS, Deen, Hoogvliet, Jan Linders & Poiesz. De populaire boeken zijn vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij aankoop van aanbiedingen van Unilever bij de supermarktfilialen van de volgende Superuniewinkelformules: PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders.

Zangeres en ambassadeur van de vrijheid, Roxeanne Hazes is na vele grote namen die haar zijn voorgegaan de volgende in de rij die dit jaar een sinterklaasboek gaat schrijven. De moeder van Fender slaat met haar sinterklaasboek een nieuw hoofdstuk open. “Als tekstschrijver en columnist voelt het schrijven van verhalen als iets natuurlijks. Voor dit boek moest ik zelf weer even kind worden en dat was een feestje. Ik hoop dat de kinderen er evenveel plezier aan beleven. De prachtige illustraties van Andrea in dit boek geven precies weer wat ik wil vertellen met mijn verhaal”, aldus Roxeanne.

Andrea Rivola is de Italiaanse illustrator van het sinterklaasboek Sint wordt drummer. Hij is afgestudeerd aan de kunstacademie van Bologna en werkt graag samen met andere kunstenaars. Hij publiceerde al meer dan veertig boeken in binnen- en buitenland.

Sinterklaas zit totaal niet in zijn vel. En wat de Pieten ook doen om hem op te vrolijken… niks helpt! Totdat Sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumstel valt. De kracht van samen muziek maken zorgt ervoor dat het sinterklaasfeest nog net op tijd kan doorgaan!

De sinterklaasboeken zijn vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij aankoop van aanbiedingen van Unilever bij de supermarktfilialen van de volgende Superuniewinkelformules: PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasprentenboeken.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat