VBRO

Roy Otters laat z’n fantasie de vrije loop in nieuwe single VLIEGEN OP DE WIND

De melodielijn van het nummer ‘Vliegen op de wind’ die Roy Otters op single heeft uitgebracht zal meteen gelinkt worden naar de grote hit ‘Een paradijs op aarde’’ van Jannes. Wat veel mensen niet weten is dat het nummer van Jannes een cover is van het Duitstalige nummer Tornerò. Omdat de melodie al jaren in het hoofd van Roy Otters bleef hangen heeft hij zelf een Nederlandstalige tekst geschreven die over fantasie en de droomwereld gaat. Muzikaal heeft Roy de track behoorlijk onder handen genomen en in een reggaeton jasje gestoken met een vleugje Bubbling. Het tempo is daardoor een stukje sneller geworden en dat vindt Roy beter bij deze tijd passen.

Wat ook veel mensen niet weten is dat Roy ondertussen al meer dan 100 singles én een album op naam heeft staan. Daarnaast is hij een veelgevraagde artiest voor Hollandse feestjes. ‘Een tweede album is overigens aanstaande. Momenteel ben ik druk bezig om een aantal nieuwe liedjes op te nemen voor het album dat waarschijnlijk volgend jaar zal verschijnen. Of er dan een groot feest aan gekoppeld gaat worden weet ik nog niet. Ik zit nog steeds met een kater vanwege het door corona afgelaste concert dat ik in 2020 zou geven. Alles was tot in de puntjes geregeld en zelfs alle 1200 kaarten waren verkocht. We zien wel wat de toekomst ons brengt’, aldus Roy.

‘Vliegen op de wind’ is te streamen via alle bekende portals. De clip, opgenomen door TCA is te bewonderen op Youtube en de socials van Roy.

Meer informatie over Roy is te vinden op zijn eigen website https://www.royotters.nl/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat