VBRO

Roy Otters verrast met WAAR BEN JE NOU de liefhebbers van dancemuziek

Roy Otters laat met zijn nieuwe single Waar ben je nou horen dat de kwaliteit van zijn eigen opnamestudio ANRO Productions uit Apeldoorn gigantisch is gegroeid. Tijdens de coronapandemie stak hij veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe technieken. Dat is overigens duidelijk te horen op de nieuwe single ‘Oh Zwarte Zigeuner’ van Nelis Heesbeen die Roy ook heeft geproduceerd. In totaal heeft Roy zelf al meer dan 200 voornamelijk Nederlandstalige singles op z’n naam staan. Daarnaast heeft hij ruim 5000 producties voor klanten mogen maken. Omdat Roy een keer iets anders wilde uitbrengen, bracht hem dat op het idee om een dancenummer te lanceren waarvan de demo al op de plank lag.

Het Nederlandstalige gebied is ondertussen een doolhof geworden. Om daar doorheen te komen is tegenwoordig ontzettend moeilijk. Een tijdje geleden had ik voor een zangeres uit mijn studio een track van Alan Walker onder handen genomen. Ik had het geheel omgetoverd tot een danceplaat en het nummer voorzien van een Nederlandstalige tekst. Uiteindelijk heeft ze toch voor een ander liedje gekozen. Omdat ik als voorbeeld dit nummer zelf had ingezongen en er een goed gevoel bij had, besloot ik om dit lied ‘Waar ben je nou’ zelf maar uit te brengen. Om nog een stapje verder te gaan ging ik met filmproducent Wescur/future films Europe in gesprek om een filmachtige clip te maken. Het grootste gedeelte van het nummer is toch instrumentaal, dus dat zou er perfect bij passen. Op zolder had ik nog een oud pak liggen dat zich hier uitstekend voor leende. Het eindresultaat is echt verbluffend en moet je gewoon bewonderen, meent Roy.

De single Waar ben je nou is te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Roy Otters.

RTV: Bertie Verplak. Tel: 0032 499 43 51 74 /verplakbertie@hotmail.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat