VBRO

Rutger van Barneveld brengt zijn eigen Kerstsingle uit

Rutger van Barneveld brengt zijn eigen Kerstsingle uit. De kans is groot dat de melodie je bekend voor komt, het is namelijk een remake uit van zijn vorige single Het Is Nooit Te Laat. Met een nieuwe tekst en natuurlijk veel kerstbellen is Rutger er samen met zijn producers in geslaagd een heerlijke kerstsfeer neer te zetten.

Rutger is zelf een groot liefhebber van de feestdagen, met Kerst in het bijzonder: Ik vind Kerst echt de mooiste tijd van het jaar. Alle Kerstversiering, de Kerstmuziek, lekker de openhaard aan en natuurlijk alle gezelligheid die het met zich meebrengt, daar kan ik echt ontzettend van genieten.

Ondanks dat het voor veel mensen ingewikkelde tijden zijn hoopt Rutger met zijn Kerstsingle een stukje vertier te brengen en wil hij iedereen een hart onder de riem steken. Aangezien ik zelf echt een Kerstliefhebber ben en hier intens van kan genieten vind ik het ontzettend vervelend dat niet iedereen Kerst kan vieren zoals ze dat graag zouden willen. Mocht je dit jaar een vervelend jaar hebben gehad, dan hoop ik dat je het jaar toch mooi kan afsluiten met lieve mensen om je heen en dat 2023 beter begint.

Kerst Vier Je Met Elkaar is vanaf 2 december 2022 te beluisteren op de bekende platformen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat