VBRO

Rutger van Barneveld maakt grote indruk tijdens zijn uitverkochte concert

Zaterdag 23 april stond Rutger van Barneveld voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte De Vorstin in Hilversum. Al bij de eerste klanken wist de enthousiaste zanger de gehele zaal mee te krijgen en werd de toon voor een feestelijke avond gezet.

Met zijn eerste eigen show ‘Rutger van Barneveld in Concert’ speelde de zanger samen met liveband een combinatie van zijn eigen repertoire en andere Nederlandstalige hits. Ook Rutger zijn nieuwe single ‘Dikke 10’, die binnenkort uitkomt, kon op veel enthousiaste reacties rekenen en werd meteen luidkeels meegezongen door het 800-koppige publiek. Op ontspannen wijze wist hij zijn nummers met een gezonde portie humor aan elkaar te praten. Daarnaast waren er gastoptredens van onder andere Mart Hoogkamer en Zanger Alex.

“Een droom van mij is uitgekomen en ik heb echt van iedere seconde genoten!” Op de vraag of dit naar meer smaakt was Rutger duidelijk “100%, ik heb de smaak te pakken en dit wil ik nog veel vaker doen!”.

Rutger van Barneveld werd in 2021 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de SBS6 serie ‘Ik geloof in mij’. Inmiddels heeft zijn hit ‘Helena 2.0’, een remake van zijn eerste single ‘Helena’, al meer dan 2,3 miljoen streams op Spotify. In 2022 tekende Rutger een nieuw platencontract bij Cornelis Music.

Meer van Rutger van Barneveld:
https://ffm.bio/rutgervanbarneveld

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat