VBRO

Rutger van Barneveld verlengt contract bij Cornelis Music

De altijd vrolijke Rutger heeft vandaag zijn contract bij Cornelis Music verlengd. Na het enorme succes van zijn hit ‘Helena 2.0’ heeft Rutger de afgelopen jaren samen met zijn team een indrukwekkend eigen repertoire opgebouwd. Liedjes als ‘Dikke 10’, ‘Malle Pietje’ en ‘Vier Het Leven’ zijn niet meer weg te denken uit de kroeg en op feesten en partijen. Voor de zanger smaakt dit alleen nog maar naar meer!

Zijn tomeloze inzet en toewijding hebben ertoe geleid dat de zanger een ongekende groei in zijn carrière heeft doorgemaakt. Zo worden zijn liedjes inmiddels in heel het land meegezongen en is hij een graag geziene artiest in het live-circuit. Met zijn energieke optredens weet hij het publiek telkens weer in vuur en vlam te zetten en er één groot feest van te maken. Eén van de hoogtepunten van Rutgers carrière tot dusver waren zijn uitverkochte concerten in De Vorstin in Hilversum. Het succes van deze shows bevestigt Rutger zijn positie als één van de meest populaire artiesten in het Nederlandstalige genre.

Cornelis Music, het toonaangevende platenlabel dat bekend staat om de ondersteuning van opkomend talent, is verheugd om de samenwerking met Rutger van Barneveld voort te zetten. Het label is ervan overtuigd dat Rutger, ondanks alle successen, nog maar aan het begin van zijn carrière staat.

Rutger van Barneveld zelf is erg blij over zijn contractverlenging en kijkt uit naar de volgende fase van zijn carrière. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun van mijn fans en het team waarmee ik samenwerk, bestaande uit Cornelis Music, Geels Events, Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen hebben we al geweldige stappen gezet en ik kijk ernaar uit om deze stijgende lijn de komende jaren keihard door te zetten!” aldus de zanger.

Meet over Rutger:
https://ffm.bio/rutgervanbarneveld

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat