VBRO

Rutger van Barneveld viert de kleine dingen in het leven groots

Rutger van Barneveld viert de kleine dingen in het leven groots en dat is niet zonder reden. “In het verleden heb ik mentaal moeilijke tijden gehad, maar heb ik dat met hulp weer kunnen omdraaien. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het plezier in de kleine dingen veel meer waardeer. Denk aan tijd spenderen met vrienden en familie, maar ook gewoon lekker in de zon op een terrasje zitten of een wandeling maken met de hond. En natuurlijk valt optreden daar ook zeker onder!” aldus Rutger.

In maart van dit jaar stond Rutger met zijn liveband in De Vorstin in Hilversum om het leven te vieren. Samen met zijn collega’s Stef Ekkel, Robert van Hemert, Jan Biggel en Steffany was het wederom een spetterende avond. Een ultiem geluksmomentje in de drukke agenda van Rutger.

Want Rutger was de afgelopen maanden niet alleen op het podium en in de studio actief maar ook op de fiets. Hij maakt namelijk deel uit van het SBS Sterrenteam onder leiding van Olympisch kampioene Leontien van Moorsel. Samen met diverse SBS6-sterren zal Rutger de Alpe d’Huez beklimmen om geld op te halen voor het KWF. Zo draagt hij zijn steentje bij aan belangrijk onderzoek zodat iedereen zijn of haar leven ten volle kan vieren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat