VBRO

Sabine staat in de startblokken om met MIJN ZOMERLIEFDE haar eigen geluid te laten horen

Volgens producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits. Dezelfde mening delen Ronald Visch en Marja Willems van platenlabel Rood-Hit-Blauw waarop haar nieuwe single Mijn Zomerliefde verschijnt. Sabine heeft volgens hen alle ingredienten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks en een prima uitstraling. De komende maanden zal ze gebruiken om haar naamsbekendheid te laten groeien. In ieder geval staan er een aantal leuke dingen in het vooruitzicht waar ze tot voor kort alleen maar van kon dromen.

Eerlijkheidshalve moet wel verteld worden dat Sabine geen onbekende in de muziekwereld is. Ze heeft in Duitsland en Nederland haar sporen al ruimschoots verdiend vanwege haar vele optredens, waar ze zonder enige moeite de liedjes van de Duitse sterren Helene Fischer, Anna Maria Zimmermann en Marianne Rosenberg op de buhne heeft vertolkt. Sabine laat overigens weten dat ze dit voorlopig ook gewoon blijft doen.

Via haar manager Hans Beumer kwam Sabine in contact met Hans Aalbers en Arjan Venemann. Tijdens het kennismakingsgesprek in de studio in Nederhorst Den Berg gaf Hans Aalbers aan dat ik me door middel van een eigen geluid moest gaan onderscheiden. Arjan stelde voor om een nummer te schrijven. Hans heeft daar vervolgens een verfrissende melodielijn op gemaakt. Nadat ik het lied had ingezongen lag er nog een uitdaging te wachten, namelijk het label waarop de single zou verschijnen. Ik werd getipt om met Ronald Visch van RHB contact op te nemen, omdat zijn label goed staat aangeschreven in de muziekwereld. Bij die afspraak was ook zijn vriendin Marja aanwezig. Ze vertelden op welke manier zij dachten mijn bekendheid een boost te kunnen geven. Het voelde gelijk erg vertrouwd en ik ben blij dat ik nu ook deel mag uitmaken van hun artiestenstal. In de tussentijd zocht ik ook opnieuw contact met Niels Horstman met de vraag of hij m’n videoclip wilde opnemen. Hij heeft waanzinnig vette en kleurrijke beelden geschoten die het plaatje compleet maken, glundert Sabine.

De CD single Mijn Zomerliefde is vanaf 6 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat