VBRO

Said Bounadir verrast iedereen met debuutsingle De Partyassistent ft. Crazy Accordeons

Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft Saïd Bounadir geen windeieren gelegd. Saïd is inmiddels een bekende Nederlander geworden en dat terwijl hij oorspronkelijk als figurant werd ingezet in de televisieserie waarin een aantal Nederlandse artiesten op de voet worden gevolgd. Omdat de scene die hij had gespeeld opviel bij SBS6 kreeg hij een contract aangeboden en was vanaf dat moment als assistent van cameraman Ron Schmid in elke aflevering te zien. Saïd beheert een onuitputtelijke bron van positiviteit, complimentjes, bewondering en lof. Ron kon het dan ook niet laten zijn assistent herhaaldelijk te instrueren zijn ‘waffel’ te houden. Kijkers van het reality-programma smulden van de interactie tussen beide heren.

In het tweede seizoen van ‘Ik geloof in mij’ waren ook de Crazy Accordeons te bewonderen. Dit accordeonduo bestaande uit Marco Riedijk en Monique van Beek kwamen met het idee om samen met Saïd de studio in te duiken om een single op te nemen. Ondanks dat Saïd uit een compleet ander circuit afkomstig is, greep hij die kans met beide handen aan. Samen met producer Joris van Dijk (Sonic Solutions), Rob Govers, Ron Schmid en de Crazy Accordeons is er een skihut-achtig plaatje opgenomen waarvan de tekst bedacht werd door Saïd en Rob Govers (Rob Keyboard Songs). Marco Riedijk is verantwoordelijk voor de muziek van ‘Saïd De Party Assistent Ft. Crazy Accordeons’ die bij op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt.

Radio VERONICA kreeg op zaterdag 11 september tussen 00.00 uur en 02.00 uur de primeur. Daarna zal de RTV-Promotie gaan starten. Saïd weet niet waar dit gaat eindigen. Hij wil bij deze dan ook iedereen bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Zijn lijfspreuk ‘Gigagaaf! Blijf lachen! Dat is de basis om jong te blijven’ schreeuwt Said van de daken. Meer info over hem is te lezen op zijn splinternieuwe website www.saiddeassistent.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat