VBRO

Samenwerking tussen Daymian van Os en Roy Otters pakt ontzettend goed uit

Ondanks zijn jonge leeftijd van 13 jaar presenteert Daymian van Os zijn vijfde single. Voor deze productie ging Daymian een samenwerking aan met Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn. Otters nodige Daymian en zijn vader Dennis uit voor een gesprek in zijn studio. Tijdens deze conversatie vroeg Roy naar de muzikale wensen van Daymian. Hij noemde Mart Hoogkamer als zijn grote voorbeeld. Roy heeft vervolgens in de stijl van Ik ga zwemmen het lied Al mijn dromen geschreven en gecomponeerd waarin zelfs een rappassage is verwerkt.

Roy heeft zich verdiept in het leven van pubers. Met name dure auto’s en idolen spelen hier een belangrijke rol in. Roy had daarom bedacht om de verhaallijn uit te beelden in een videoclip die door het TCA team is uitgewerkt. Er mocht gefilmd worden in de showroom van Nino Hooymans in Velddriel waar grotendeels exclusieve auto’s zijn uitgestald. Daarnaast stelden de uitbaters van Café Visite in Schijndel hun etablissement beschikbaar om nog een droom te verwezenlijken. Als speciale figuranten waren Antonio Holsken en Jan Biggel aanwezig die de opnames heel bijzonder maakten. Het was voor Daymian een onvergetelijke dag.

De single Al mijn dromen is te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Daymian.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat