VBRO

Sander Kwarten en Elz Bakker vervolgen samenwerking met Daarom wil ik bij jou zijn

Sander Kwarten en Elz Bakker vervolgen hun samenwerking met de compleet nieuwe Volkse single ‘Daarom wil ik bij jou zijn’. Nadat het ‘gelegenheidsduo’ in het begin van dit jaar hun allereerste duetsingle ‘Mijn hart huilt om jou’ presenteerden werden ze overladen met complimenten. Uiteraard kregen ze vaak de vraag gesteld of het bij deze éne plaat bleef of dat er nog meer zou komen. Omdat dit duet ook bij de toonaangevende Nederlandstalige radiostations werd opgepakt gaf platenmaatschappij Cornelis Music al vrij snel een opdracht aan Emile Hartkamp om een nieuw liedje voor Sander en Elz te produceren. Van een gelegenheidsduo is dus geen sprake meer. Als ook dit lied een succes gaat worden, bestaat de kans dat men uiteindelijk aan een album gaat werken.

‘Wij wisten eigenlijk na een paar weken al dat er een vervolg kwam. Emile heeft vervolgens een aantal nummers geschreven, waaronder ‘ Daarom wil ik bij jou zijn’. Vooral het onderwerp dat over de nadelen van een relatie gaat, sprak ons erg aan. De knuppel meteen in het hoenderhok geven is niet altijd de juiste oplossing’, menen Sander en Elz.

Zowel Sander als Elz kunnen niet wachten dat de horeca weer open gaat en dat ze het nummer live ten gehore kunnen brengen Momenteel bestaat hun repertoire uit twee liedjes, maar op korte termijn komen ze bij elkaar om meerdere nummers is te studeren zodat ze ook samen voor een half uur geboekt kunnen worden. Uiteraard zijn beide artiesten ook gewoon solo te boeken. ‘Daarom wil ik bij jou zijn’ is vanaf 4 juni 2021 te streamen via de bekende platforms. De beelden van de clip zijn door Niels Horstman | Beeldmaker geschoten

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat