VBRO

Sander Kwarten gaat lekker

Sommige mensen zijn geboren artiesten, Sander Kwarten is zo’n iemand. Op jonge leeftijd stond deze goedlachse volkszanger al op verschillende podia, werd hij nummer 1 bij menig talentenshow en kwam met verschillende singles in de Dutch Chart Single Top 100. In 2023 weet hij de weg naar de muziekstudio’s nog steeds te vinden en brengt hij zijn nieuwe single Hij Gaat Lekker uit.

Na het succes van de singles Spreken Zonder Woorden en Laat Ze Nou Maar die samen ruim boven de miljoen streams uitkomen. Brengt Sander Kwarten alleen nog maar meer positiviteit met zich mee en dat is te horen in zijn muziek. De zanger trekt zich van niemand iets aan en geeft het liefst ieder dag iedereen een stukje van zijn lach.

De single wordt ondersteund met een optimistische videoclip waarin een oude man te zien is. Het gezegde: Hoe ouder, hoe gekker….wordt bij deze dan ook bevestigd. Hij is een echte levensgenieter en dit laat hij maar al te graag aan iedereen zien. Dit staat natuurlijk in lijn met hoe Sander zelf in het leven staat. De beelden van de videoclip zullen je entertainen maar vooral ook inspireren om van iedere dag een feestje te maken. Want Als ze vragen hoe gaat ‘t.. zeg ik…. Nou, hij gaat lekker, aldus Sander Kwarten.

De single is vanaf 14 april te beluisteren via alle bekende kanalen!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat