VBRO

Sébastiaan geeft in nieuwe single VANAVOND IS VAN JOU een belangrijke boodschap mee

De single ‘Hou me vast’ die Sébastiaan in 2020 uitbracht heeft ervoor gezorgd dat er een aantal deurtjes voor hem werden opengezet. De mensen werden als het ware wakker geschud.  De opvolger ‘Angeline’ behaalde bij elk Nederlandstalig radiostation veel airplay met als gevolg dat hij een plek verwierf in de bekende hitlijsten.  De Haagse zanger probeert in z’n nieuwe  uptempo plaat ‘Vanavond is van jou’ de boodschap mee te geven dat je ondanks alle ellende die er momenteel is feest kunt vieren en er voor kunt gaan. De titel is voor Sébastiaan een kreet waar hij voor de 100% voor staat.

Sébastiaan is constant bezig met het schrijven en maken van muziek. ‘Er zijn van die avonden dat je op Youtube gaat scrollen en alles aanklikt wat voorbijkomt. Zo kwam ik in het Duitse schlagergebeuren een plaat tegen waarvan de melodie me erg aansprak. Vervolgens belandt zoiets bij mij in een mapje totdat het ooit weer geopend wordt. En dat gebeurde pasgeleden. Ik heb voor 99% de blauwdruk gemaakt en deze vervolgens naar Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio gestuurd. Hij heeft de puntjes op de i gezet en naast  gitarist Marcel Fisser nu ook de top-accordeonist Daniël Metz erbij betrokken. Op een paar puntjes verschilt de opzet van de single ten opzichte van een reguliere opname. Het is niet gebruikelijk om na korte intro met het refrein te beginnen en om mineur akkoorden te gebruiken in een vrolijke plaat’, onthult Sébastiaan.

‘Vanavond is van jou’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, die Sébastiaan samen met z’n zoon Owen heeft geproduceerd,  is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat