VBRO

Sébastiaan presenteert opvallende single ZO MOOI

Sébastiaan omschrijft z’n nieuwe single Zo mooi! als iets meer poppy, commercieel en verrassend afwijkend t.o.v. het gros dat weer veel op elkaar lijkt. Sébastiaan vindt het met alle respect jammer dat veel artiesten elkaar na doen. ‘Zo mooi!’ is de vierde plaat die hij bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft opgenomen, maar alle producties zijn totaal verschillend. Sébastiaan is van mening dat zijn eigen inbreng als singer-songwriter daarvoor bepalend is. Overigens is het zo dat hij in de toekomst vaker met Verkooyen liedjes voor collega-artiesten gaat schrijven.

Sébastiaan: ‘Het nummer is een bewerking van een Duitse schlager waarvan ik de basis in de demoversie heb omgebouwd tot meer pop. Frank heeft hem nadien verder geoptimaliseerd. Mijn zoon had de gitaarpartijen bedacht die later voor de finale versie door Marcel Fisser zijn ingespeeld. Daarnaast zorgt de live saxofoon, waarvoor Hubert Heeringa verantwoordelijk is, voor een hele leuke sound. Dit nummer zal ik zeker op 29 oktober 2022 zingen tijdens mijn eerste live concert in Leidschendam’.

De single ‘Zo mooi’ is vanaf 1 juni 2022, op de verjaardag van Sébastiaan, te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Sébastiaan. De beelden hiervan zijn geschoten in een Belgisch spookstadje en ook dat past perfect bij de single omdat het niet alledaags is.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat