VBRO

Sidney Bischoff en Sidney JR lanceren gigantische meezinger DAT IS TOCH DIK OUWE

Het kan vrijwel niemand ontgaan zijn dat Sidney Bischoff en z’n zoon Sidney JR. met hun allereerste duet Helemaal lijp met m’n Shisha pijp een enorme hit scoorden. In eerste instantie was het de bedoeling om als geintje éénmalig de studio in te duiken om een single op te nemen. Ter plekke werd het onderwerp bedacht. Ondertussen staat de plaat, die door Hans Aalbers en Arjan Venemann geproduceerd werd, nog steeds in diverse hitlijsten. Vader en zoon Bischoff hadden in het voorjaar van 2022 al besproken dat vanwege de vraag van hun fans er toch een vervolg op moest komen en dat is nu met Dat is toch dik ouwe een feit. Een groot deel van de personen die de single al gehoord hebben denken zelfs dat deze knaller het nog beter kan doen dan Helemaal lijp met m’n Shisha pijp.

Sidney: Uiteraard ben ik wederom met Sidney JR. naar de studio in Nederhorst Den Berg gereden om te praten over de opvolger. Het bleek dat het producersteam en m’n promotor Bert Schenau hier ook al over hadden gesproken. Hans schreef vervolgens een tekst met als titel ‘Lijpe shit ouwe’. Sidney JR. gaf meteen aan dat hij deze titel nogal ouderwets vond klinken. Ik haakte daar meteen laconiek op in door te zeggen dat Hans al op leeftijd is en niet alle straattaal woorden kent. Sidney JR. vond ‘Dat is toch dik ouwe’ meer bij deze tijd passen en zodoende heeft Hans de boel omgegooid en herschreven. De twee grote rapstukken heeft Sidney JR. zelf geschreven. In tegenstelling tot het eerste duet begint Sidney JR. met zingen en verzorg ik het supergezellige meezingbare refrein. De track draait om het leven dat veel te kort is en waarbij je zelf de slingers op moet hangen. Dat doet uiteindelijk iedereen op z’n eigen manier en dat moeten we van elkaar maar respecteren.

Dat is toch dik ouwe is vanaf 24 juni 2022 verkrijgbaar en te streamen bij de bekende portals. De single komt uit onder het label van Sidney Bischoff Entertainment. De vette clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), is te bewonderen op Youtube en de socials van Sidney en Sidney JR.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat