VBRO

Spaanse Rotterdammer Javi Escalera brengt dubbele cd-single uit

Het liedje “De Tijd Zet Alles Op Zijn Plaats” is een “het komt goed” liedje van eigen hand. Het lied is geschreven en gecomponeerd met in gedachten, de afstand tussen twee geliefden, die even niet bij elkaar kunnen zijn. Onbewust, en eigenlijk zeg ik helaas, is het thema nu actueler dan ooit, en kun je deze goed vertalen naar familie of vrienden, die je door de Corona-beperkingen even niet kunt zien, of even niet mee kunt knuffelen.

Dit bijzondere liedje is geproduceerd door Hans van Vondelen, bij velen (ook) bekend als de zanger van The Shorts. Hij heeft in zijn studio al vele bekende artiesten gehad, en ik ben er trots op dat ik nu ook de kans heb gekregen om met hem samen te werken. De gitaarpartijen zijn van de hand van Marcel Fisser, de voorman van de bekende Marcel Fisser Band. De koortjes heeft Javi zelf verzorgd, en de mastering is door Peter Brussee gedaan van Qpoint.

‘De oorspronkelijke versie van dit liedje is Engelstalig, en om vast te houden aan mijn bekende traditie van 2-talige singles, heb ik deze versie ook uitgebracht’, aldus Javi.

Iedere versie heeft ook een bijpassende videoclip. Hieronder staan de linkjes.

De Tijd Zet Alles Op Zijn Plaats: https://youtu.be/X1Pq1LNP3FM
All We Need Is Time: https://youtu.be/LzlbaZsrsYM

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat