VBRO

Spraakmakend Zangduo Mel en Den ondergebracht in Artiesten Stal van RoodHitBlauw

Het leven is geen ponykamp en Doe eens posi!

Twee liedjes die bijzonder opvallen in de muziekwereld!

Dit was de aanleiding voor Platenbaas Ronald Visch contact te leggen met Mel & Den en een afspraak te maken bij hen op de manege.

Ronald RHB:
We zijn onlangs op bezoek geweest bij Mel en Den (Manege Doorstap) om daar kennis te maken en de muzikale mogelijkheden nader te bespreken. Na een prima gesprek en een leuk onderhoud zijn we er uitgekomen en is besloten de boekingen en het management via ons label te laten verlopen. Ik verwacht dat wij ism met Mel en Den nog mooie stappen te kunnen maken. 

Mel en Den:
We zijn natuurlijk erg blij dat dit gerenomeerde platenlabel het met ons ziet zitten. Veel artiesten zijn daar hun carriere ooit begonnen: John de Bever, Willem Barth, John West, Rein Mercha, Rob Zorn, Henk Bernard, Wesly Bronkhorst zijn daarvan goede voorbeelden. De eerste liedjes zijn op de muziekportals ontzettend goed ontvangen. De liedjes zijn met een knipoog gemaakt en daardoor zelfs op ‘Dumpert’ en ‘jezus wat slecht’ belandt. Het volgende liedje heeft een meer serieus karakter en wij zijn benieuwd hoe dat wordt ontvangen. Wij willen graag muziek maken met een boodschap en die gezelligheid brengt bij de mensen.  

Mensen gaan nu ook zien dat Mel en Den breed inzetbaar zijn. Zij treden op bij een Bruiloft, Verjaardag, Viering Jubileum, Studenten feest, Sportevenement, Begrafenis, Uitvaart, Bedrijfsfeest, Communie, Receptie, Beurs, Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum, Braderie, Feestdag, Lokaal feest. Meer info via de www.roodHitblauw.nl of mail: info@roodhitblauw.nl

Op 19 December 2021 is de release van “Vriendelijk in mijn hoofd” en volgt er meer nieuws omtrent deze single.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat