VBRO

Stanley de zingende stukadoor uit Utrecht komt met feestelijke debuutsingle

Stanley staat onder zijn collega’s bekend als de zingende stukadoor uit Utrecht. Want al jarenlang zingt hij tijdens zijn werkzaamheden, met zijn gereedschap in zijn hand, dagelijks de sterren van de hemel.

Een tijdje geleden hoort Stanley het Limburgse liedje Sjeng aon de geng en besluit om hier een grappige remake van te laten maken omdat dit volgens hem best wel een knallertje zou kunnen worden. Hij gaat hiervoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music die er met De stemming die is weer dol een superfeestelijke versie van maakt.

Na de plaat een paar keer gedraaid te hebben op een feestje, wordt Stanley plots gevraagd om het liedje live te vertolken. Aangezien hij een echt feestbeest is, pakt hij de microfoon en zingt De stemming die is weer dol live voor een super enthousiast publiek.

Na dit succes kon een release niet uitblijven, want dit moest de radio op vond hij. De RTV-Promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Stanley uit Utrecht is dan ook zeer positief en hoopt dat dit de feestknaller kan worden van 2022.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat