VBRO

Stanley Hazes blaast Andre Hazes track ELEONORA nieuw leven in

Ruim 40 jaar nadat z’n neef André Hazes het gevoelige nummer ‘Eleonora’ uitbracht vond Stanley Hazes het de hoogste tijd worden om deze klassieker nieuw leven in te blazen. Samen met producer Jurgen Kuppers heeft hij ervoor gekozen om er een speciale Kerstseditie van te maken. De single verschijnt net zoals z’n onlangs uitgebrachte duet ‘In de stilte van de nacht’ die hij opnam met Wendy Rivers bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Aan de oorspronkelijke tekst die door André Hazes zelf geschreven is, heeft Stanley niets veranderd. Muzikaal gezien heeft Jurgen het één ander aangepast zodat het beter bij deze tijd past.

Het zielige verhaal van die jongeman die Eleonora van haar ouders niet meer mag zien spreekt boekdelen. Hij vindt het moeilijk om zonder haar te leven en heeft de hoop nog niet opgegeven dat het ooit weer goedkomt. 

Stanley hoopt ook dat hij vanaf volgend jaar weer door kan gaan met het organiseren van talentenjachten. Vanwege de onlangs ingestelde maatregelen heeft hij er een aantal moeten annuleren. 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat