VBRO

Stef Ekkel exploiteert bedrijf in amusementsautomaten

Volkszanger Stef Ekkel is sinds kort de trotse eigenaar van het bedrijf Stef Ekkel Amusementsautomaten. Van kinds af aan liep hij al mee in het bedrijf van zijn vader welke werd opgericht in 1983 onder de naam Kamper Amusements Automaten. Zijn vader gaat het wat rustiger aan doen, maar blijft zeker nog wel actief in het bedrijf. Stef Ekkel Amusementsautomaten exploiteert speelautomaten in de horecabranche en loopt hierbij voorop in de nieuwste ontwikkelingen van speelautomaten.

Stef: Zo hebben wij voor elk adres, van trendy lounge bar tot en met een gezellig bruin café, de juiste automaten in huis!
Naast het plaatsen van de automaten verzorgen wij uiteraard ook de service en het onderhoud: doordeweeks én in het weekend. Onze ervaringen op het gebied van gemeentelijke vergunningen en regelgeving komen uitstekend van pas bij het verkrijgen van de juiste vergunningen in uw horecabedrijf.

Het bedrijf dat gevestigd is in Kampen kan de gehele Nederlandse horeca voorzien van amusementsautomaten. Ook in de zogenoemde laagdrempelige gelegenheden zoals bijvoorbeeld sportkantines, clubhuizen, scholen en jeugdcentra. Zij beschikken over goedkeurig van het Ministerie van Justitie onder exploitatienummer 396. Wil je meer informatie surf dan naar www.stefekkelautomaten.nl.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat