VBRO

Stefan van den Hout brengt nieuwe muziek en sound uit

Stefan Van den Hout is geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij heeft in het recente verleden al meerdere solo singles en een aantal duetten uitgebracht. Na 2 jaar radiostilte wilde Stefan weer aan de slag met nieuwe muziek. Aan Manfred Jongenelis werd gevraagd of hij een liedje wilde schijven wat bij hem zou passen. Na overleg met zakenpartner, tekstschrijver/ componist Carlo Rijsdijk werd een liedje geschreven, maar met deze song bleek Stefan geen klik te hebben. Op verzoek van Stefan gingen de beide mannen opnieuw aan de slag en kwamen ditmaal met een verrassend liedje én een nieuwe sound op de proppen die wel perfect bleek te passen bij Stefan. Het nummer kreeg de titel Goud en is opgenomen in de studio van Manfred Recordings in Etten-Leur.

Goud is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden wat iedereen meteen mee kan zingen, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode. Stefan bewijst met deze single een allrounder te zijn in de muziek en wil dan ook maar één ding en dat is…Nederland en België veroveren met zijn nieuwe sound en single.
De bijpassende videoclip die geschoten werd door MAX4Motion zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube.

De single Goud van Stefan van den Hout wordt digitaal uitgebracht via platenlabel JC Records.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat