VBRO

Steffan de Kust brengt met Duo Heesbeen nieuwe single OP HET KAMP uit

Steffan de Kust heeft tijdens de coronapandemie nagedacht over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen. Tel hierbij het huidige woonwagenbeleid op en je hebt alle ingrediënten voor een nieuwe single. Zoals de meeste van ons heeft ook Steffan de Kust hier te maken mee gehad.

Steffan: Wij hielden toen in die tijd gesprekken met een ambtenaar die doodleuk tegen ons zei dat de Nederlandse regering bezig is met een uitstervingsbeleid en dat er geen standplaatsen en woonwagenkampen meer bij komen. Inmiddels is de regering er op terug gekomen om stap voor stap standplaatsen en woonwagenkampen bij te bouwen, maar dat dit op een pijnlijke en vooral langzame manier gebeurd is de 36 jarige zanger uit Haarlem een doorn in het oog.

Wij moeten vechten voor onze rechten en dit doen wij met liefde en geen haat, want anders is het voor ons te laat. Om dit plan muzikaal in perfectie te kunnen uitvoeren heeft Steffan aan Duo Heesbeen gevraagd om de single samen uit te brengen. Wederom heeft Steffan de kust de single opgenomen bij Kees Tel Pro te Helmond. De clip die later deze week op Youtube staat is geproduceerd Redgell Media.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat