VBRO

Steffany laat haar waanzinnige zangkunsten horen in nieuwe single WAANZIN

De van oorsprong Oostenrijkse zangeres Steffany weet met haar nieuwe single Waanzin de luisteraar omver te blazen met haar zangkunsten. Steffany: Deze nieuwe single is haar op het lijf geschreven. Ze kan niet wachten om Nederland bekend te maken met de moderne Schlager-sound. De single heeft een vrolijke en poppy sound, maar ondertussen heeft het de schlagersound van haar eerdere singles Alleen Om Van Te Dromen en Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer.

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in het verleden een glansrijke carrière in zowel Oostenrijk als Duitsland onder de naam Sarah Stephanie. Met haar voorgaande twee platen maakte Nederland kennis met haar en haar Nederlandstalige repertoire.

In 2022 heb ik een mooie start gemaakt met mijn carrière in Nederland. Ik heb zo veel fantastische mensen mogen ontmoeten. Het kriebelt om meer muziek uit te brengen en om deze stijgende lijn door te zetten in 2023.Op zaterdag 18 maart maak ik overigens ook deel uit van het programma tijdens het concert van Rutger van Barneveld in De Vorstin.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat