VBRO

Stevan Bloema brengt schlagerpop met LE LA LIEFDE

Met ‘Le La Liefde’ kiest Stevan Bloema ervoor om midden in coronatijd een vrolijk zomernummer uit te brengen. ‘Het zijn bizarre tijden voor iedereen en heel apart om als artiest niet op te kunnen treden. Nu de temperaturen stijgen hoop ik dat iedereen lekker meezingt vanuit het radiootje in de tuin of in de auto’.

‘Le La liefde’ is de eerste single die Stevan uitbrengt bij producent Mark Pepping/MarkMusic. “De klik was er direct” zegt Stevan. “Ik wil heel graag de Duitse sound naar Nederland brengen en Mark kan dat als geen ander. Duitsland heeft tal van artiesten die met Schlagerpop stadions vullen. Wat een feest. Daar droom ik van”. Of Nederland open staat voor Schlagerpop? “Daar ben ik van overtuigd. Je hoort steeds meer Duitse muziek op de radio, iedereen wil naar een Oktoberfest, en ook mijn vorige single Comme Ci Comme Ca werd erg goed ontvangen”.

‘Le La Liefde’ (spreek uit Lè Lá Liefde) gaat over, hoe kan het ook anders, de liefde. Wat betekent Le La Liefde? “Dat mag iedereen voor zichzelf uitmaken. Zelf zeg ik leven-lachen-liefde, wat wil je nog meer”.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat