VBRO

Stevan Bloema terug met Nederlandse schlager NOU TOT NOOIT

De uit Roodeschool afkomstige zanger Stevan Bloema is al lang geen onbekende naam meer. Hij timmert al een aantal jaren muzikaal aan de weg. In 2013 was het niemand minder dan George Baker die hem op het hart drukte dat hij absoluut meer met muziek moest gaan doen en dit advies heeft Stevan ter harte genomen.

Op muzikaal gebied is er is veel gebeurd sinds hij, in 2015, zijn eerste eigen single Ik Wil Vrij Zijn uitbracht. Hij heeft zich, door samen te werken met verschillende producers, muzikaal ontwikkeld met een compleet eigen sound, die hem past als een warme jas. 

Inmiddels zijn we ruim zeven jaar verder en is zijn 17e single een feit. Nou Tot Nooit is een herkenbare Nederlandse schlager met een hoog meezinggehalte, een aanstekelijk nummer met een knipoog. De tekst is geschreven door Rik Lammers en de muziek is van de hand van Mark Pepping. Met deze twee schrijvers werkt Bloema inmiddels ook samen aan zijn, in 2023 te verschijnen, nieuwe album.

Dit album wordt groots gepresenteerd met een unieke muzikale show op een bijzondere locatie. Over de invulling van deze show doet Bloema behoorlijk geheimzinnig. Maar, zo laat hij ons weten: Het wordt een grote happening waar je absoluut bij moet – én wil zijn.

In afwachting van wat gaat komen geeft Stevan Bloema nu alvast een klein voorproefje van zijn nieuwe album:  Nou Tot Nooit.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat