VBRO

Susanna Veldmeijer straalt weer

Susanna Veldmeijer heeft weer een glimlach op haar gezicht. Dat heeft alles te maken met de samenwerking die ze is aangegaan met Nationale Artiesen Parade. In het verleden had ze het 06 nummer van Frank al opgeslagen in haar telefoon omdat ze altijd al van plan was om een keer met hem in contact te komen. Dat is er echter nooit van gekomen.

‘Toevallig belde Frank mij onlangs zelf. Hij volgde me al een tijdje en vond het de laatste tijd erg stil rondom mij. Frank nodigde mij uit in z’n studio, die tegenwoordig in De Meern gevestigd is, voor een vrijblijvend gesprek. Omdat hij zo positief klonk heb ik een afspraak gemaakt. We hebben na een goed gesprek besloten om samen te gaan werken. Er zijn leuke plannen gemaakt waarbij ik opnieuw op de kaart word gezet. Ik verliet met een heerlijk gevoel de studio’, verklaart Susanna.

De laatste single die van Susanna verscheen dateert uit 2019. De afgelopen twee jaar heeft ze goed nagedacht wat ze wilde en zat eigenlijk te wachten op iemand die met een goed liedje kwam. De corona gooide natuurlijk ook veel roet in het eten. Het gesprek met Frank kwam dus eigenlijk als een geschenk uit de hemel. Zelfs de mensen uit haar omgeving viel het op dat ze na het gesprek met Frank weer straalde.

‘Dat vond ik zo leuk om te horen. Vooral op de enthousiaste manier waarop ik het nieuws over de samenwerking vertelde leverde veel leuke reacties op. De spontane Susanna is weer terug. Dat hadden ze de laatste tijd een beetje gemist. We werken nu aan een vrolijk, zomers en dansbaar liedje dat bij deze tijd past. We hebben afgesproken dat deze in juni 2021 op de markt wordt gezet. Daar zal het dit jaar niet bij blijven. We gaan nu gasgeven en gaan ervoor’, glundert Susanna.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat