VBRO

Suzy Marrel en haar rots in de branding

In de puzzel van het leven, net dàt ontbrekende stukje vinden, het klinkt als muziek in de oren.
Een droom, een sprookje, de prins op het witte paard?
Net die persoon waarmee je alle uitdagingen aankan, dàt is je rots in de branding.

Suzy Marrel ontmoette haar rots in de branding jaren geleden.
Samen schreven ze de verschillende vervoegingen van het werkwoord ‘liefde’, tot een levensverhaal.
De tekst van het nummer, geschreven door de veel gevraagde backing zangeres Wendy D’Joos, is als een spiegel voor elke succesvolle relatie. De muziek, van producer Jean Pierre Kerkhofs (Artsoundstudio), legt een opgewekt liefdesverhaal in het oor, een echte oorwurm.
St-Entertaincompany gaf de opdracht aan James Vanwallegem – Fokus Media, voor de videoclip van dit nummer. Op die manier koos men voor vernieuwing, creativiteit, twintig jaar ervaring én een productiehuis uit West-Vlaanderen. Dit resulteerde in een glunderende Suzy Marrel die samen met haar rots in de branding, Kasteel D’aertrycke in Torhout mocht verkennen.

Suzy Maes-Marrel werd geboren in Oostrozebeke. Beroepshalve is ze kapster. Suzy Marrel komt uit een muzikale familie, de Zingara’s was de ‘familie’ band. Deze band bestond uit allemaal broers en zusters van haar mama. Suzy Marrel ‘s vader vervoegde de band en werd leadzanger, Marino Marell. Suzy Marrel had het zingen in het bloed en zocht een manier om haar passievolle hobby te combineren met haar kapperszaak. Ze volgde drie jaar een cursus piano en notenleer én ging op zangles in Oostrozebeke. Suzy Marrel kan zich een leven zonder muziek niet meer voorstellen, kan haar op een podium uitleven en genieten van de interactie met het publiek.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat