VBRO

Tamaar geeft haar zangcarriere een enorme boost met nieuwe single WAAR BLIJF JE NOU

In het dagelijks leven luistert Tamaar naar de naam Tamara Bollema. De koosnaam Tamaar heeft ze aangereikt gekregen van componist en tekstschrijver Co van Raaijen die haar altijd zo noemde. Diezelfde Co van Raaijen is ook verantwoordelijk voor haar splinternieuwe feelgood single Waar blijf je nou die bij Hans Rusche Muziekproducties in Muiderberg is opgenomen. Het eindresultaat werd tijdens een kennismakingsgesprek met Ronald Visch van RoodHitBlauw producties gedeeld en hij was er van onder de indruk. Na een helder gesprek besloot Tamaar een samenwerking aan te gaan.

De aanleiding om een nieuw lied te maken kwam tot stand na een filmpje van een optreden dat Tamaar naar Co stuurde. Hij overtuigde haar dat ze echt talent had en stelde voor om een lied voor haar te schrijven. Daar heeft ze heel goed over nagedacht en hoopt dat dit een begin is van een mooie zangcarriere, die wat haar betreft, nog heel lang mag duren. Veel ervaring op de buhne heeft Tamaar nog niet. Ze heeft de afgelopen jaren in het openbaar her en der wel eens gezongen, maar dat gebeurde meestal spontaan. Overigens heeft ze wel een tv verleden op haar naam staan. Bij de TROS heeft ze samen met Albert West het muziekprogramma Op nieuwe toeren gepresenteerd en was ze op RTL4 te bewonderen als piccolo-piccola bij De Vakantieman.

Tamaar: Nadat Co mij het liedje liet horen werd ik er gelijk verliefd op. Het was zo mooi geschreven en muzikaal gezien zijn er mooie instrumenten in verwerkt. Het onderwerp sprak mij ook erg aan. Ik sta aan de bar en heb een oogje op iemand. Diegene ziet me helemaal niet staan. Toch blijf ik de hele tijd naar hem kijken ….en dan eindelijk heeft hij oog voor mij. Ik vind het een super vrolijk en lief liedje. Eigenlijk had ik vroeger door moeten pakken met zingen. Op 27jarige leeftijd bracht ik mijn eerste 2 singles uit en daar is het destijds bij gebleven. Nu ga ik er weer vol voor. Co heeft met mij aan mijn zelfbeeld gewerkt en dat heeft heel goed uitgepakt. Ik geef nu zelf ook dingen aan. Een klein voorbeeldje hiervan is het hoesontwerp van de single. Ikgaf aan dat ik graag foto’s van Cafe Zeezicht uit Haaksbergen wilde hebben. Dat bleek geen enkel probleem te zijn. Zo zie je maar dat je jezelf niet moet wegcijferen.

De CD-single Waar blijf je nou is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ziggy Krassenberg, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden van en de clip zijn geschoten bij Restaurant De Kornuiten in Haaksbergen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat