VBRO

Tamara Samantha legt in HIER STA IK uit wat vrijheid voor haar betekent

De nieuwe single Hier sta ik die Tamara Samantha uitbrengt bij Nationale Artiesten Parade vertelt wat vrijheid voor haar betekent. Natuurlijk is vrijheid een breed begrip, maar bij haar draait het om de vrijheid die ze voelt om na een scheiding op eigen benen te staan. Inmiddels staat de uit Leeuwarden afkomstige zangeres weer met beide voeten op de grond. Het leven is nu van haar en ze bepaalt zelf haar regels. Wat de toekomst haar ook brengt, ze weet dat ze het aan kan. Ze zal blijven vechten als een tijger om het doel te bereiken. Ze is niet langer meer onzichtbaar en stil.

De tekstschrijfster van Hier sta ik is Armina de Rooij-Hülters. Zij weet precies wat ik heb meegemaakt en heeft dat op een voortreffelijke manier weten te verwoorden. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe stijl werd ik door Diepte Interview Bart in contact gebracht met producer Richard Poot van de Pro Music Studio in Eemnes. Ik vertelde dat ik graag een soort Nederpopachtig nummer wilde opnemen. Bart en Richard hebben samengewerkt aan deze productie. Ze hebben me verrast met het arrangement en hoop in de toekomst meer van dit soort liedjes uit te brengen, glundert Tamara.

Hier sta ik uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 13 april 2022 via de bekende streaming diensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Filmcreatie, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders, Youtube en de social mediakanalen van Tamara Samantha.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat