VBRO

The Boys of Orange vieren het leven met WAANZIN

The Boys of Orange is een nieuwe Boyband met een unieke samenstelling, 4 vrienden die tijdens hun jaarlijkse mannenweekend bedachten dat de tijd rijp is om meer lol te gaan maken in plaats van alleen maar carrière maken, ofwel om het leven meer te gaan vieren! De band bestaat uit Ed van Drie, Albert Weerman, Cor van der Burgt en Ton Peeters. Ze willen vooral de massa bereiken, een feestje bouwen en het groepsgevoel neerzetten met meezingers waarop vooral de leeftijdscategorie tussen de 40 en 65 jaar bijzonder goed op reageert. Met z’n vieren op het podium creëert heel veel energie waarbij het publiek zeer enthousiast

Over de naam van de band waren de mannen het snel met elkaar eens. ‘Wij zijn Nederlandse mannen, van Oranje dus. Mannen blijven het liefst in hun hart altijd jongens. Orange heeft ook iets chic, het verwijst naar het koningshuis, maar ook naar voetbal en sport, ofwel het oranjegevoel dat heel Nederland aanspreekt! Trots op Nederland, ook Amsterdam is uiterst hip momenteel, denk o.a. aan de beste DJ’s van de wereld’.

Het viertal denkt groot en heeft als motto “als we iets doen, doen we het goed”. Ook de behoefte aan uniciteit, waarbij er vooralsnog geen concurrentie is van een gelijksoortig act. En al helemaal niet van onze leeftijd. We zijn de enige mannengroep. We begrijpen dat we in Nederland moeten beginnen maar het buitenland veroveren in de Engelse of Duitse taal is zeer zeker de wens. De naam Boys of Orange zal overal in de wereld aanspreken, menen de mannen.

Het repertoire zal bestaan uit meezingers, maar zeker niet te plat, eerder met een stevige beat en krachtige zang. De muziek die tot nu toe is gecreëerd door producer Emile Hartkamp en John Dirne is commercieel, energiek, voorzien van up-to-date beats, ‘danceble’, regelmatig bombastisch en met veel emotie aangezet.

De single Waanzin zou ook als clubsong ingezet kunnen worden bij een voetbalclub, immers de Duitse versie Steh auf Mach laut is de clubsong van FC Koln en een zeer grote hit geweest in de Duitstalige landen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat