VBRO

The Gipsy Boys brengen spontaal Kerstnummer LET IT SNOW uit

Een Sinti familie-orkest uit het diepe zuiden van Nederland: Mozes, Diego, Valentino, Moenzekoen en Janusch
Deze getalenteerde en muzikale heren vormen samen The Gipsy Boys. Een stel jonge gasten die met liefde voor de gipsy-cultuur de muziek willen verjongen. Mozes is de leider en neemt zijn vrienden mee in de wereld van de gipsy-muziek. Veel optreden en reizen, dat is wat ze willen! Het doel is om met veel zangers zangeressen te werken en meer single’s uit te brengen.

Als je hen vraagt wie hun voorbeeld is dan zeggen ze allemaal, Django Reinhart. Muziek moet je raken en de muziek van Django voel je in je hele lijf, gipsy-jazz vanuit het hart. Muziek speelt al jaren een belangrijke rol in het leven van de familie. Het is hen daarom ook met de paplepel ingegoten. We waren samen aan het repeteren en we kwamen toen ineens op het idee om een kerstnummer te spelen.

Kerst betekent voor hen een hoop gezelligheid met familie. Dit wordt dan ook uitgebreid met elkaar gevierd. Het nummer “Let it snow” is hun debuutvideo.

Ze zijn druk bezig om een goed repertoire op te bouwen, maar één ding zeker…. We gaan nog veel van The Gipsy Boys horen. Ze willen bekend worden in heel Nederland en natuurlijk willen ze ook in buitenland bekend worden

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat