VBRO

Theo Mezz bezingt in nieuwe single WE GAAN DOOR de prikkelingen van koppeltjes

Theo Mezz staat al vele jaren te boek als een Après-ski zanger die werkelijk overal een feestje van weet te maken. Hij kan omschreven worden als een veelzijdige entertainer die afwijkt van een vast patroon. Qua muziekstijl switcht hij nog wel eens en daar kijken zijn fans al helemaal niet meer van op. Zo zit de uit Wijk bij Duurstede afkomstige zanger nou eenmaal in elkaar. Op zijn Facebookpagina had hij al bewegende beelden van zijn nieuwe single ‘We gaan door’ geplaatst en de reacties zijn veelbelovend. Overigens ligt deze plaat, die door Pascal de Vormer en Olav Hesselmans is geschreven, al een paar jaar op de plank. Hij gaf de feestknaller ‘Jij & Ik’ én de op de jeugd gerichte plaat ‘Samen tot het gaatje’ echter voorrang. De geluidsman van Theo vond dat het nu de juiste tijd om ‘We gaan door’ uit te brengen. Daar was Theo het mee eens en nam contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties om de plaat uit te brengen.

Theo: ‘In alle relaties komen wel eens ruzies voor, maar als je weet dat het uiteindelijk toch weer goed komt, kun je verder gaan met het plannen van leuke dingen. Met andere woorden…we geven het een kans…we zijn nog lang niet klaar. Jij en Ik, wij blijven samen, nu en voor altijd! Dat is de insteek van deze plaat. Ik moet eerlijk zeggen dat Pascal en Olav met de juiste bewoordingen de tekst op papier hebben gezet. Pascal ken ik al vele jaren en zo af en toe ga ik bij hem op de koffie om samen leuke melodieën te bedenken. Als Pascal achter z’n synthesizer kruipt ontstaan vaak leuke ideeën. Dat was ook het geval met de basis van ‘We gaan door’. Het team van Sonic Solutions heeft vervolgens het arrangement compleet gemaakt door de toevoeging van veel live instrumenten die het nummer de juiste lading geven. Al met al een topproductie die perfect in mijn repertoire past.’

Over het aantal boekingen die Theo in zijn agenda heeft mogen noteren is hij zeer tevreden. Met name voor Après-ski party’s, bedrijfsfeesten, surpriseparty’s en uitnodigingen van sportverenigingen wordt hij vaak geboekt. Theo vindt het belangrijk dat iedere doelgroep hem kan boeken en hanteert daarom een betaalbare gage.

De CD-single ‘We gaan door’ is vanaf 27 september 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Naast een aantal plaatsgenoten zijn er ook bekende collega-artiesten te zien waaronder Marco Schuitmaker.

Boek Theo Mezz hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat