VBRO

Theo Mezz gaat met zijn vrienden SAMEN TOT HET GAATJE

De nieuwe single Samen tot het gaatje van Theo Mezz heeft als onderwerp gezellig stappen met vrienden om te drinken en te genieten van alles wat komen gaat. Als je dan ook nog voldoende middelen hebt om de rekening te betalen, kan er niets meer misgaan om samen naar het gaatje te gaan. Volgens Theo is het de perfecte opvolger van zijn in 2018 gelanceerde feestplaat van jewelste JIJ & IK. De melodielijn is gebaseerd op de Limburgse kraker Alles oet de kas! van Erwin. Door de stevige dance beat die er door het team van Sonic Solutions onder is gezet, heeft het lied een compleet andere uitstraling.

Theo: Ik kan me voorstellen dat het publiek even moet wennen aan deze stijl, maar ik ben ervan overtuigt dat zowel jong als oud hiervan genieten. Het is niet het geijkte hoempapa gebeuren, maar een heerlijk zomers nummer waar je lekker op kunt dansen. Onlangs heb ik tijdens een optreden bij een voetbalclub dit lied al gezongen en als ik dan zie dat het publiek gelijk helemaal los gaat, denk ik dat we een goede keuze hebben gemaakt. De tekst, die door Pascal de Vormer is geschreven, heeft een hoog meezinggehalte en de aanstekelijke kreet oh oh oh oh oh, blijft hangen. Zelfs op een dance festival zal deze track gedraaid kunnen worden.

De agenda van de uit Wijk bij Duurstede afkomstige entertainer zal ongetwijfeld nog voller worden. Theo heeft tijdens de corona periode veel belangeloze optredens verzorgd. Omdat veel opdrachtgevers dit zeer konden waarderen gunnen ze hem nu een betaalde boeking. Op de bühne is het in ieder geval één groot feest.

De single Samen tot het gaatje verschijnt bij Party Bob, is verkrijgbaar vanaf 20 juli 2022 en te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Jaap van Didden, is te bewonderen op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat