VBRO

Theodoor lanceert nieuwe single ‘Mijn Laatste’

Theodoor (Visscher) komt met een nieuwe single ‘Mijn Laatste’. In 2003 werd Nederland getrakteerd op een nieuw zangtalent. Zijn debuutsingle ‘Wie laat me lachen’ schoot alle hitlijsten in en zette Theodoor vanuit het niets op de kaart. Bij de nominatie van talent van het jaar in 2004 door de BUMA NL Awards liet hij Nederland meegenieten van zijn flitsstart in muziekland. Nu tien jaar later viert Theodoor zijn jubileum met ’Mijn Laatste’. Fans die denken dat het misschien wel zijn laatste single is hoeven gelukkig niets te vrezen. De titel verklapt dat hij tegenwoordig moet nadenken voordat hij met zijn vrienden naar het café gaat. Inmiddels is Theodoor een gelukkig gezin rijker en is het dolle uitgaansleven over en uit.

Zoals al genoemd zit Theodoor 10 jaar in het vak. Vele vragen ook of er iets van een concert zit aan te komen. Op dit moment zijn daar nog geen plannen voor, maar wat niet is kan nog komen. Theodoor is erg druk met zijn dinnershows, beter bekend onder de naam The Sands Live, die hij door het land heeft. Ook bij Harry Mens van Business Class is Theodoor een graag geziene gast. Op 21 oktober is er in Grand Hotel Huis ter Duin weer een The Sands Live.

Theodoor zijn nieuwste single is ditmaal door Mario Veltman geproduceerd en de Nederlandse tekst is geschreven door Bram Koning. Vele van jullie zullen de single herkennen want het is een cover van Toto Cutugno – L’Italiano. De clip werd geproduceerd door Blue Motion Media.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat