VBRO

Thuis in Holland website ondergaat metamorfose

Het zal u niet ontgaan zijn dat sinds de lancering van de splinternieuwe Thuis in Holland website het één en ander gebeurt. Onze webmaster Ramon Horst van www.webservicedienst.nl is momenteel bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Met name het aanbieden van advertentieruimte voor zowel een kortlopende- als langlopende periode bestaat binnenkort tot de mogelijkheid. Vooral de kortlopende periode kan aantrekkelijk zijn om singles tijdens de gemiddelde promotietijd van 10 weken extra onder de aandacht te brengen. Dat geldt ook voor de evenementen die hopelijk spoedig worden hervat.

Voor het aanbieden van artiestennieuws kunt u persinfo mailen naar reehuis1@gmail.com . Alleen correct aangeleverde berichten worden in behandeling genomen. Uiteraard is het van belang om afbeeldingen in hoge resolutie mee te sturen.

Thuis in Holland is meer dan alleen redactioneel nieuws te publiceren. Wij zijn achter de schermen bezig met het inrichten van een ruimte waar we 1 op 1 interviews af kunnen nemen én discussies gaan voeren met meerdere artiesten of mensen die werkzaam zijn in de muziekindustrie. Deze ruimte bevindt zich in het pand van RADIONL te Sneek. Vanwege de coronacrisis kunnen we deze ruimte voorlopig niet gebruiken. Laten we hopen dat alles snel voorbij is zodat we kunnen starten met deze opnames.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat