VBRO

Tiffany Oosting lanceert nieuwe single ‘Waarom zie je mij niet meer staan’

Terwijl haar klasgenootjes na schooltijd druk waren met computerspelletjes, knutselen en allerlei andere hobby’s, dook Tiffany Oosting op 12-jarige leeftijd The Boom! Music studio van Frank Verkooyen in om haar allereerste plaatje ‘Deze rozen zijn voor jou’ op te nemen. Inmiddels staat de teller van het talentvolle zangeresje uit Emmen bijna op 16 jaar. Ze vond het de hoogste tijd om weer iets van zich te laten horen. Omdat Tiffany zich erg thuisvoelde bij Frank twijfelde ze geen moment om nu wederom bij hem een nummer te gaan inzingen.

‘Ik gaf aan dat ik iets in de stijl van André Hazes wilde hebben. Mijn debuutsingle was meer gericht op het ‘kinderachtige’ genre van Jantje Smit. Ik wilde dat de mensen nu met meer gevoel naar m’n nieuwe lied moesten gaan luisteren. Ik heb Frank de vrije hand gegeven om iets te produceren. Ik sprak met hem af dat ik m’n mening zou geven als ik bij hem in de studio was. Als ik iets niet mooi vind, zeg ik het ook gelijk. Nadat ik de demo hoorde was ik meteen enthousiast. Ik weet nog dat ik riep….”JA….dit wordt mijn liedje”. Dat past echt bij mij’, glundert Tiffany die vanaf komend schooljaar de opleiding allround schoonheidsspecialiste gaat volgen.

‘Waarom zie je mij niet meer staan’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 16 april 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, geproduceerd door Gerrit Driessen is te  bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat